Veel voorkomende vragen

Voel je vrij om een bericht of vragen achter te laten als je meer vragen hebt die beantwoord moeten worden

Het rijbewijs wordt meestal afgegeven binnen 3 tot 7 dagen nadat u de service heeft aangevraagd en de betaling heeft geverifieerd door bezorging met hoge prioriteit te selecteren in het formulier. U kunt binnen 7 werkdagen een vergunning aanvragen.

Er is vooraf een servicevergoeding vereist, aangezien leercontracten, zichttesten, examenkosten, rij-instructiegidsen moeten worden vastgelegd (uiteraard met valse data) en we kunnen deze kosten niet voor onze rekening dekken. neem dus a.u.b. geen contact met ons op om betaling achteraf te vragen!

We gebruiken voor uw en onze veiligheid alleen zeer veilige en niet-traceerbare betaalmethoden, de betaling die we het meest gebruiken is Bankoverschrijving, Moneygram, Western Union en via cryptocurrency zoals bitcoin.

De kosten van alle practice-to-service licenties die wij aanbieden bedragen maximaal € 760,- tot € 2.100,-. De kosten variëren afhankelijk van het type rijbewijs dat vereist is, en in het bijzonder het plaatselijke autobedrijf dat zich het dichtst bij uw huis bevindt waar u zich moet registreren. In zeldzame gevallen kan het meer kosten dan de genoemde limiet.

De licentie wordt aangetekend verzonden (levertijd van 1 tot 2 dagen) naar het adres vermeld in het aanvraagformulier. Tracking wordt ook aangeboden om de status van uw zending te controleren.

Wij zijn professionals op dit gebied en doen dit al jaren met 100% succes. Naast getuigenissen van onze klanten kunt u op onze website terecht voor voorbeelddocumenten en voorbeeldvideo’s. Elke dag ontvangen we minstens 2-7 bestellingen van klanten van over de hele wereld, en ze bevelen onze diensten altijd aan anderen aan na ontvangst van de documenten. Dus wees gerust van onze legitimiteit.

Gdy wysyłasz dokument, wysyłamy Ci również dyskietkę weryfikacyjną, kod telefoniczny oraz link do bazy danych, za pomocą której weryfikujesz autentyczność dokumentu. Z dyskiem weryfikacyjnym będziesz mógł zobaczyć wszystkie swoje informacje przechowywane w rzekomym systemie bazy danych. Widzenie informacji w systemie oznacza, że dokument jest prawdziwym dokumentem. Dlatego musisz legalnie używać dokumentu.

Wprowadź numer kierunkowy swojego kraju, np. +32 dla Belgii lub +31 dla Holandii